Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV. Dezvăluiri în premieră. Poliția, lovită crunt de coronavirus. Sute de oameni…
EXCLUSIV. Dezvăluiri în premieră. Poliția, lovită crunt de coronavirus. Sute de oameni…

EXCLUSIV. Dezvăluiri în premieră. Poliția, lovită crunt de coronavirus. Sute de oameni…

Cifre îngrijorătoare pentru polițiști. Evz.ro a aflat, în exclusivitate, că sunt peste 200 dintre oamenii legii care fie sunt în izolare, fie internați, fie în carantină, din cauza Coronavirus.

Oficiali din Poliția Română spun, însă, că cei afectați nu au fost infectați în urma contactului cu populația, în timp ce se aflau în serviciu

În exclusivitate pentru evz.ro, oficiali din Poliția Română au transmis, că, la nivel national, erau înregistrate, miercuri, 238 de cazuri de polițiști suspectați de infectare cu SARS-COV-2, virusul care conduce la îmbonăvirea cu COVID-19.

Dintre aceștia, susțin oficialii IGPR un număr de 230 de agenți și ofițeri erau plasați în izolare. Opt polițiști erau internați iar unul se afla în carantină.

Numărul celor confirmați cu Coronavirus, însă, se pare că a crescut.

Inițial, oameni ai legii ne-au transmis că alți trei polițiști de la Secția 19, din București,  ar fi fost confirmați, la rândul lor, pozitiv la Coronavirus.

Joi dimineață, însă, oficiali din Poliția Capitalei și polițiști de la această unitate de poliție au precizat că informația nu se confirmă.

Așa cum a dezvăluit, în exclusivitate evz.ro, o polițistă de la Secția 19 a fost internată cu COVID-19 după ce a patrulat alături de un jandarm infectat, la rândul lui, cu SARS-COV-2, virusul care conduce la îmbonăvirea cu COVID-19. Tânăra de 22 de ani a fost internată, luni, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” și, miercuri seara, a primit confirmarea că este pozitivă la testul COVID-19.

Totodată, surse din mediul spitalicesc au precizat, pentru evz.ro, că și un criminalist de la Secția Regională de Poliție Transporturi București (SRPT), din cadrul IGPR, a fost internat la Institutul „Matei Balș”.

Polițistul fusese la Spitalul Universitar de Urgență București pentru a se trata de laringită…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: