Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. De ce nu pleacă Găinuşă la Antena 3 şi Dezbrăcatu, la CNN
Exclusiv. De ce nu pleacă Găinuşă la Antena 3 şi Dezbrăcatu, la CNN

Exclusiv. De ce nu pleacă Găinuşă la Antena 3 şi Dezbrăcatu, la CNN

CNN şi Animal Planet "se bat" pentru ei, dar Mişu şi Dezbrăcatu, rămân la Prima TV, mai ales că din grila de primăvară nu putea lipsi tocmai "Cronica Cârcotaşilor".

Neobosiţii vânători ai bâlbelor, inclusiv politice, debutează în forţă la începutul lunii martie cu "Olimpiada Cârcotelilor", competiţie ce "va rivaliza" cu Olimpiada de la Soci.
"E conceptul campaniei de primăvară a "Cronicii Cârcotaşilor". Spre deosebire, însă, de participarea onorifică a României la Soci, la jocurile noastre sperăm la medalii. Cel mai bine cotat e Mistre­tzu’ la proba de săniuţă cu patru cuburi de gheaţă. E un adevărat campion care se antrenează intens până se pun scaunele pe masă", explică Mihai Găinuşă.
"La Olimpiada noastră pot participa toţi românii, atât din România, cât şi din Diasporă. Se va vorbi în limbă română", îl completează Dezbrăcatu’. Evenimentul Zilei a purtat o discuţie inedită şi amuzantă cu cei doi protagonişti la debutul sezonului 29 al longevivei "Cronicuţe".
"Am vrut să merg la Antena 3"
Cum în ultima perioadă a fost o mare vânzoleală prin televiziuni, i-am întrebat pe cârcotaşi dacă au avut oferte să plece la un alt post TV. "Am înţeles că domnul Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu’, ar fi fost curtat de Animal Planet pentru un documentar despre pinguini. El a şi avut probleme cu încălzirea în această iarnă. Puştiu’ era cât pe ce să semneze cu un post TV pentru adulţi, dar actriţele erau intimidate de el, iar actorii erau frustraţi, aşa că a renunţat. Eu am vrut să merg la Antena 3, dar am înţeles că emisiunile lor nu sunt cu public (nici măcar în platou) şi-mi pare rău, că aveam chef să râd", a spus râzând Găinuşă.
"Am avut oferte. Cei mai insistenţi au fost cei de la CNN. Ceea ce ne-a făcut să rămânem la Prima TV a fost faptul că ne leagă o relaţie de lungă durată, ceea ce nu prea mai găseşti în ziua de azi. În plus, ne asigură parcare şi ne dau bonuri de masă", l-a completat prompt Dezbrăcatu’.
Unde se duce coroana pentru "Regele bâlbelor"
Vedetele "Prima TV" şi-au făcut o părere şi despre ultimele evenimente. "Cel mai interesant a fost că nenorocita de justiţie română a întemniţat pe nedrept un nevinovat, Cioacă, ce a fost eliberat de extraordinar de dreapta justiţie română. Iar la capitolul penibil am văzut că o fată, îmi scapă numele, s-a măritat cu un băiat de la meteo, îmi scapă numele, şi şi-a petrecut noaptea nunţii cu altul din fotbal, nu-mi amintesc cine", subliniază Mihai Găinuşă.
Pentru Dezbrăcatu’ cea mai interesantă ştire de la televizor a fost cea despre "Chupacabra" de pe "National Geographic", care "e foarte urâtă!". Iar la capitolul penibil îl susţine pe colegul său "toată lumea, dar absolut toată lumea, discută despre cuplul momentului".
Cel mai comic personaj nu poate fi decât Suleyman Magnificul, spune Găinuşă: "Are figura aia impenetrabilă, de om dur şi neînfricat şi de fapt îl mănâncă barba de moare".
Coroana pentru "Regele bâlbelor în direct" are mai mulţi pretendenţi. Pentru Mişu cele mai mari bâlbe vin dinspre "Guvernul Ponta: Oltchim, CFR Marfă, Constituţia…", în timp ce Dezbrăcatu’ recunoaşte că "pe una dintre ele mi-aş pune-o mie pe cap".
La întrebarea despre "cel mai interesant show", Mihai Găinuşă a nominalizat "Saturday Night Live", afirmând că n-a urmărit şi nu va urmări niciodată Taraf Tv. "Deşi ar trebui urmărit. De Poliţie". Pentru Dezbrăcatu’ emisiunea cea mai interesantă se difuzează "în fiecare miercuri seară, la Prima TV, de vreo 14 ani. Cronica Cârcotaşilor, parcă".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: