Exclusiv. Dan Petrescu, probleme cu mobilitatea. Cum a fost surprins antrenorul

Exclusiv. Dan Petrescu, probleme cu mobilitatea. Cum a fost surprins antrenorul

Dan Petrescu, fost fotbalist și actualmente antrenor încearcă să se mențină în formă. Deși vârsta și-a cam pus amprenta pe fizicul lui, se pare că și mâncarea a făcut același lucru.

Altă dată zvelt, antrenorul este acum mai plinuț și cu ceva probleme de mobilitate. Paparazzi EVZ l-au surprins în timp ce acesta a mers în parc pentru o gură de aer.

Și nu doar atât! Antrenorul a profitat și a făcut și puțin stretching. Mai exact a încercat pe o bancă să își mai întindă picioarele. Îmbrăcat sport, antrenorul nu a făcut mișcări bruște sau care să îi pună în pericol fizicul robust.

Antrenorul, prins în mijlocul acțiunii

Ceva, lejer de vară a încercat antrenorul, apoi și-a văzut în continuare de plimbarea prin parc. Totul s-a petrecut înainte de meciul Generației de Aur. Se pare că activitatea fizică i-a făcut bine lui Dan Petrescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Odată intrat în teren acesta s-a împăcat cu Ilie Dumitrescu, fostul coechipier. Cei doi se certaseră în urmă cu doi ani din pricina unui meci.

Disensiunea a avut loc la telefon, dar a fost suficientă pentru ca cei doi să nu își mai vorbească.

Cert este că în momentul în care au ajuns în teren, cei doi au avut anumite gesturi care au arătat că au lăsat disensiunile deoparte.

Drept urmare s-au comportat ca doi coechipieri și prieteni, astfel încât colaborarea din teren să fie una fructuoasă. Și în viața personală, antrenorul pare să o ducă foarte bine.

Dan Petrescu, socru mic

În acest week-end a fost socru mic pentru una dintre fiicele sale din prima căsătorie. Potrivit informațiilor din spațiul public, fostul fotbalist s-a distrat de minune și s-a pozat cu toți invitații.

Pe de altă parte, actuala lui familie, Adriana Petrescu și fiica Jennifer sunt stabilite în Dubai.

Antrenorul merge acolo ori de câte ori are ocazia, iar Adriana îl susține chiar și de la distanță pentru ca ”bursucul” să facă treabă bună la echipă.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro