Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Cum se reinventează Catinca Roman
Exclusiv. Cum se reinventează Catinca Roman

Exclusiv. Cum se reinventează Catinca Roman

Fotografia publicată acum de Rețete și Vedete este o exclusivitate. A fost făcută în 1994, la o prezentare de modă organizată de regretata Zina Dumitrescu, la I.M.O.D. (Institutul de Modă), de pe lângă, acum, Hotel Hilton. Tot în exclusivitate, Catinca Roman ne-a vorbit despre planurile ei de viitor.

Fiică vitregă a lui Petre Roman, „revoluționarul cu pulover roșu”, cum a rămas în memoria celor care încă mai cinstesc Revoluția din decembrie 1989, „omul de pe baricada de la Inter”, are planuri interesante, iar noi am aflat cum se reinventează Catinca Roman.

Catinca a fost, ani de-a rândul, în atenția publică din această postură, de fiică a lui Petre Roman, „revoluțiaonarul”, fost prim-ministru al României în 1990-1991, apropiat al lui Ion Iliescu. A fost sub „lumina reflectoarelor”, dar nu și-a dorit cu ardoare acest lucru. Și-a deschis, însă, cu ani buni în urmă, o firmă de creație vestimentară, înregistrând, de-a lungul anilor, succese notabile.

Cum se reinventează Catinca Roman

De zece ani, Catinca nu mai are nimic de a face cu acest domeniu. A mai avut, desigur, multiple invitații la show-uri și emisiuni de televiziune. Cu atât mai mult cu cât a fost, o perioadă, și redactor-șef la revista TABU. La un moment dat, prezenta două emisiuni distincte la Romantica TV, un vechi post tv, acum dispărut.

Azi, Catinca Roman face un anunț în premieră. Perioada pandemiei din ultimul an, pe lângă disconfortul pe mai toate planurile, i-a oferit Catincăi prilejul de a-și reconsidera opțiunile profesionale, planurile și prioritățile de viitor.

 

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.