Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Cine i-a dat de gol pe Răzvan Simion și iubita sa
Exclusiv. Cine i-a dat de gol pe Răzvan Simion și iubita sa

Exclusiv. Cine i-a dat de gol pe Răzvan Simion și iubita sa

Mai toate vedetele au început anul „în deplasare” iar Răzvan Simion profită și el de vacanța de iarnă. Dacă prietenul și colegul lui de platou a fugit în Maldive cu logodnica, el nu s-a lăsat mai prejos și a plecat cu iubita în excursie.

Deși sunt împreună deja de luni bune, Răzvan Simion își ține „la secret” noua iubită. Alături de bruneta foarte suplă el a fost fotografiat prima dată pe la începutul toamnei, într-un hotel din Istanbul, la micul dejun. De atunci, cei doi au mai fost surprinși fie plecând de la restaurantul lui Dani Oțil, The Grill, fie prin oraș, ținându-se de mână. Au mai existat zvonuri și despre o ieșire la munte, dar ceea ce e cert e că nici acum nu se cunoaște numele domnișoarei.

Răzvan Simion a încheiat anul acesta o relație de cinci ani cu Lidia Buble și au trecut luni lungi de suferință până să ia de mână pe altă domnișoară.

Unde  și-a dus Răzvan Simion iubita după Anul Nou

Între timp, inclusiv fosta sa soție, Diana, mama celor doi copii ai săi, de care s-a despărțit pentru celebra cântăreață, și-a refăcut viața. Originar din Reșița, Caraș Severin, Răzvan Simion a simțit nevoia de zăpadă.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.