Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Ce a făcut Adelina Pestrițu după ce a ieșit din spital
Exclusiv. Ce a făcut Adelina Pestrițu după ce a ieșit din spital

Exclusiv. Ce a făcut Adelina Pestrițu după ce a ieșit din spital

Însănătoșită după ce a făcut COVID-19, Adelina Pestrițu a revenit acasă în casa nouă și, în week-end, a dat prima petrecere. Urmează să facă și turul virtual.

„Ce a fost greu a trecut și iată-mă din nou aici. Mă simt de parcă astăzi începe o nouă etapă din viața mea. (…) Am primit o lecție importantă despre necunoscut, umanitate, izolare și dor. Nu a fost ușor, dar sunt recunoscătoare pentru ce am învățat”, mărturisea Adelina Pestrițu  în urmă cu patru zile, imediat după externarea din spital.

Sâmbătă, și-a prezentat noua casă, și a împărtășit cu fanii imagini de la prima petrecere „de casă nouă”, care a fost una alături de familie.

Pestrițu le-a arătat fanilor cum se răsfață după ce gustul și mirosul i-au revenit: cu specialități de cafea cu lapte în straturi și vin rose. Asta în timp ce soacra ei o răsfață și ea cu o tartă care arată delicios. Cea mai fericită a fost Zenaida, fiica prezentatoarei care, pe lângă faptul că i s-a întors mămica acasă, a găsit, în noua ei cameră, un urs alb de pluș mai mare decât ea.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: