Exclusiv: Boureanu, ravagii la Nuba. Omul de afaceri a stat în club până dimineața, dar tot singur a plecat acasă

Exclusiv: Boureanu, ravagii la Nuba. Omul de afaceri a stat în club până dimineața, dar tot singur a plecat acasă

Cristian Boureanu a făcut ravagii sâmbătă la Nuba. Omul de afaceri a venit încă de la 12 în club și s-a pus pe distracție. S-a poziționat stragetic într-unul dintre cele mai înalte locuri din club. Nu de alta, dar Boureanu părea pus pe treabă și pe agățat, drept urmare trebuia să aibă vizibilitate.

Câteva zeci de domnișoare au fost abordate de omul de afaceri, în speranța că poate pică ceva. Dacă unor le-a cumpărat băuturi, cu altele a încercat un schimb de numere de telefon. Cert este că până dimineața, Cristi Boureanu s-a tot străduit.

Ravagii în zadar

Până la urmă de plecat acasă a plecat tot singur. Din momentul în care s-a despărțit de ultima sa iubită, Cristina Belciu, Boureanu pare să fie și mai neliniștit decât înainte. relația cu Laura Dincă, cea care i-a fost iubită timp de 7 ani, înainte de Cristina, pare că i-a pus capac.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi s-au iubit cu patos, în ciuda modului în care omul de afaceri o trata pe Laura. Mai exact, chiar și în momentul în care a existat acel incident cu polițiștii, Boureanu nu s-a putut abține și i-a adresat celebra replica ”baby, ești proastă”.

Are două mariaje eșuate la activ

Cei doi au rămas împreună chiar și după incident, dar în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel, doar că mariajul lor s-a terminat, iar fostul model a decis să-și refacă viața alături de Cristi Borcea.

De altfel ea este căsătorită în continuare cu fostul finanțator dinamovist și are împreună cu acesta 3 copii. Boureanu a mai avut o căsătorie înainte de Valentina, iar prima lui soție a fugit chiar cu nașul lor de cununie. De altfel, din acel mariaj a rezultat și singurul copil pe care acesta îl are, o fată.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro