Evenimentul Zilei > EVZ Play > Exclusiv! A expirat pactul cu diavolul? Doru Bușcu: „Geoană era șantajabil!” Video
VIDEO

Exclusiv! A expirat pactul cu diavolul? Doru Bușcu: „Geoană era șantajabil!” Video

Editorialistul Cațavencii, Doru Bușcu, a comentat într-o lumină diferită declarația surprinzătoare făcută de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, care a acuzat fără niciun fel de ocolișuri că a pierdut alegerile din 2009 în urma unei fraude electorale pe care a denumit-o „pact cu diavolul”

„Pactul ăsta cu diavolul, nu spune cine l-a făcut. Poate l-a făcut el. Poate că a fost și la masa verde, s-a cedat meciul. Pentru mine este limpede că în 2009 alegerile au fost furate. Am fost foarte aproape de eveniment.

Știu destul de bine cifrele, știu ce s-a întâmplat, știu și tipul de șantaj care s-a practicat și despre care se vorbea destul de intens. Șantaj asupra lui Geoană, era un om foarte șantajabil, cum toți oamenii politici sunt”, a spus redactorul șef Cațavencii, care a explicat la ce s-ar fi putut referi un potențial obiect de șantaj.

„Dacă ai de ales între a intra la pușcărie și a sta liniștit într-un rol care devine internațional, cred că poți să alegi. Și atunci nu te mai dai cu fundul de pământ să te lupți până la ultima picătură de sânge pentru dreptatea ta electorală, ci pur și simplu pleci și îți vezi de treabă., e de părere Doru Bușcu.

Unchiul din America vine să ne salveze?!

„Geoană, revenind în actualitate, el are un traseu foarte interesant, faptul că a ajuns în poziția aia este grozav pentru el și ceea ce a spus la sfârșit e un lucru plin de înțelepciune, faptul că are treabă. El ar face bine să-și vadă de treaba lui la NATO, pentru că-l ajută și conjunctura, dacă vrea să candideze, în măsura în care stă acolo. El trebuie să fie proiecția unchiului din America. Știi că toți visăm ca un unchi din America să vină și să ne scoată din sărăcie. Geoană trebuie să fie unchiul din America.”, a mai spus editorialistul.

„El nu poate deveni un candidat serios decât dacă sunt respectate două condiții. Prima și cea mai importantă este ca să sune telefonul de la Washington și să spună: «Nouă ne place de Mircea. E ok, se pricepe…». Și a doua condiție este ca PSD să-l sprijine. Fără un partid în spate cum e PSD, Geoană nici nu intră în discuție la această candidatură pentru că va face 4%, e de părere Doru Bușcu, invitat în podcastul România lui Cristache pe canalul de Youtube EVZ Capital.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]