Evenimentul ZileiActualitateȘOC la Exatlon! Un concurent a fost OPERAT de URGENȚĂ. Era în stare CRITICĂ

ȘOC la Exatlon! Un concurent a fost OPERAT de URGENȚĂ. Era în stare CRITICĂ

ȘOC la Exatlon! Un concurent a fost OPERAT de URGENȚĂ. Era în stare CRITICĂ
Un fost concurent de la Exatlon a fost nevoit să fie operat de urgență, situația sa fiind una critică. Sportivul s-a întors recent din Tunisia pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Celebrul luptător kempo Yamato Zaharia a avut mereu probleme cu respirația cât a concurat la Exatlon, motiv pentru care a decis să se opereze pentru a putea să-și continuie cariera sportivă.

Yamato Zaharia a decis să se opereze, în regim de urgență la cornetele nazale, care îi provocau probleme cu respirația. 

„I se face o intervenție chirurgicală cu anestezie generală pentru deviație de sept plus micșorarea cornetelor nazale care sunt atât de inflamate încât pe o nară nu intră aer deloc, iar cealaltă funcționează doar 10-15%. El așa, oxigenându-se minimal, a concurat timp de patru luni, a jucat peste 150 de meciuri și a avut 8 recorduri de traseu din care unul a fost record pe toate țările”, a declarat tatăl lui Yamatto, potrivit Wowbiz.ro.

„Căile respiratorii erau atât de blocate încât nu știu cum putea să mai stea în picioare, dar să mai și lupte sau să alerge”, a declarat doctorul Cătălin Udroiu, medicul care a intervenit de urgență.

 


Accesează: