Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ TV. Interviu exploziv cu Traian Băsescu. Dezvăluiri din culisele războiului pentru Capitală
VIDEO

EVZ TV. Interviu exploziv cu Traian Băsescu. Dezvăluiri din culisele războiului pentru Capitală

Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Generală, este invitatul emisiunii „Întrebări esențiale” de pe EVZ TV, realizată de jurnalistul Dan Marinescu. Prima parte a interviului o puteți urmări pe evz. Ro și pe pagina de Facebook a evz.ro.

Cât de strânsă este lupta dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei? Cine le poate încurca socotelile? Cine este vinovat dacă dreapta nu reușește să câștige Bucureștiul de la PSD? De ce fug primii doi candidați de dezbaterile televizate? Care sunt atuurile și slăbiciunile celor care vor să fie primar general? A pregătit bine guvernul începerea școlilor în siguranță? Se pot îmbolnăvi copiii în școlile din București? De ce este periculoasă luna octombrie?

Ce trebuie făcut pentru ca orele să se desfășoare în siguranță? Cum pot fi „resuscitate” spitalele care aparțin Primăriei Capitalei? Ce le lipsește pentru a deveni eficiente? Cât de real este proiectul unui mare Spital Metropolitan în București? Se poate face? În cât timp? Cum vă arata? Răspunsurile la aceste întrebări le veți afla din prima parte a interviului pe care candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Basescu, i l-a acordat ziaristului Dan Marinescu, în cadrul rubricii „Întrebări esențiale” de la Evenimentul Zilei TV.