Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu a fentat SPP-ul pentru ea! Ce femeie l-a fermecat pe fostul președinte
Băsescu a fentat SPP-ul pentru ea! Ce femeie l-a fermecat pe fostul președinte

Băsescu a fentat SPP-ul pentru ea! Ce femeie l-a fermecat pe fostul președinte

Fostul președinte al României a fugit de membri Serviciului de Pază și protecție pentru a fi alături de o femeie. Puțini știu aceste detalii.

Cu siguranță, Traian Băsescu dat de furcă multor politicieni și adversari. Cu stilul său direct și imprevizibil, a dat de furcă și personalului serviciului însărcinat cu paza președintelui, SPP.

De altfel, pe seama fostului chiriaș de la Cotroceni au circulat tot felul de povești legate de nerespectarea protocoalelor de securitate.

De altfel, tocmai ofițerii SPP au mărturisit, potrivit unor surse, că Traian Băsescu a fost cel mai greu de păzit președinte al României.

Un episod care confirmă caracterul imprebizibil și temperamental al fostului președinte a avut loc în 2008.

Într-o seară, Traian Băsescu a reușit pur și simplu să fugă de ofițerii SPP. Luați prin surprindere, aceștia au început să-l caute pe președinte cu zeci de mașini, prin București.

Incidentul, absolut uluitor, a fost relatat, bineînțeles sub protecția anonimatului, de un oficial:

Într-o seară a reușit să scape de dispozitivul de securitate prin spatele casei și a plecat spre restaurantul lui preferat. Cireșica. Acolo cânta o doamnă de a cărei voce era absolut fascinat. Bineînțeles că a fost căutat de un dispozitiv lărgit de SPP-iști, ajutați de zeci de polițiști. Nu a fost nevoie de prea multe căutări, pentru că șeful securității și-a dat seama unde s-a dus președintele. El era acolo, în mijlocul petrecerii, nu se temea de absolut nimic, se comporta ca un om normal. Asta în timp ce ofițerilor SPP nu le venea să creadă ce s-a întâmplat”, a declarat sursa citată.

Traian Băsescu a fost un șef de stat care nu prea a respectat regulile, atunci când a venit vorba despre respectarea protocoalelor de securitate. El este un personaj popular, îi plac băile mulțimii, îi place să stea de vorbă cu oamenii și nu prea s-a temut vreodată, din acest punct de vedere. Desigur, libertatea aceasta de care lui îi plăcea să se bucure îi scotea din minți pe SPP-iști, pentru că apărarea președintelui era una extrem de dificilă”, a adăugat el.

În 2015, Cristiana Dorin Costache a fost diagnosticată cu cancer. Pe atunci, ea s-a confesat lui Traian Băsescu, iar el s-a oferit să o ducă la medicul lui, însă artista a refuzat. Au urmat ani de tratamente și operații, însă, anul trecut, cântăreața preferată a fostului președinte a reușit să învingă boala și s-a întors pe scenă. Nu mai cântă în fiecare zi, la fel ca înainte, pentru că pune preț mai mult ca niciodată pe sănătate și familie”, scrie Impact.ro.

Foto: Facebook

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: