Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz Prime Time. Deputat Daniel Constantin: „Orban nu își va da demisia. Președintele Iohannis nu își dorește alt premier”
VIDEO

Evz Prime Time. Deputat Daniel Constantin: „Orban nu își va da demisia. Președintele Iohannis nu își dorește alt premier”

Prezent în emisiunea „Evz Prime Time”, live pe evz.ro de luni până joi, de la ora 20.00, Daniel Constantin, deputat PNL, fost Ministru al Agriculturii și Vice-Premier al României, a declarat că, indiferent de situație, Ludovic Orban nu își va da demisia și că va continua drumul în politică din fotoliul de premier.

Pentru Președintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban reprezintă și varianta B.

„PNL a decis, cu mult timp în urmă – și nu s-a schimbat nimic de atunci – ca Ludovic Orban să fie premier în varianta în care PNL va forma un Guvern. Președintele nu-și dorește o altă variantă de Premier al României decât Ludovic Orban”, a declarat, în emisiunea Evz Prime Time, moderată de Laurențiu Botin, deputatul PNL Daniel Constantin.

Vezi aici cine a afirmat în aceeași emisiune de luni seara că „al doilea tur de scrutin costă mai puțin decât incompetența primarilor” și la ce anume a făcut referire

Vezi aici în legătură cu ce a afirmat senatorul PSD Florian Bodog că „nici pe vremea lui Ceaușescu nu se putea întâmpla” și ce i-a replicat deputatul PNL Daniel Constantin legat de guvernarea PSD