Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz Prime Time. Ioana Constantin. „Al doilea tur de scrutin costă mai puțin decât incompetența primarilor”
VIDEO

Evz Prime Time. Ioana Constantin. „Al doilea tur de scrutin costă mai puțin decât incompetența primarilor”

Replici acide în emisiunea de luni seara Evz Prime Time între Ioana Constantin, Secretar de Stat la Ministerul Muncii, și senatorul PSD Florian Bodog.

„Al doilea tur de scrutin costă mai puțin decât incompetența primarilor”. Este replica pe care Secretarul de Stat în Ministerul Muncii Ioana Constantin i-a dat-o, în timpul ediției de luni seara a emisiunii Evz Prime Time, senatorului Florian Bodog atunci când s-a pus problema modului în care oamenii PSD au gestionat conducerea țării pe timpul guvernării, în situația primarilor aleși într-un singur tur de scrutin.

Vezi aici în legătură cu ce a afirmat senatorul PSD Florian Bodog că „nici pe vremea lui Ceaușescu nu se putea întâmpla” și ce i-a replicat deputatul PNL Daniel Constantin legat de guvernarea PSD

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.