Evenimentul Zilei > EVZ Play > Timișoara, îngenuncheată pe tema carantinării. EVZ Play, cu Robert Turcescu, Alecu Racoviceanu și Florian Bichir
VIDEO

Timișoara, îngenuncheată pe tema carantinării. EVZ Play, cu Robert Turcescu, Alecu Racoviceanu și Florian Bichir

Pentru prima oară în anul de pandemie, decizia luată de niște autorități locale privind carantinarea zonei pe care ei o administrează a fost nesocotită și s-a emis un ordin de prelungire a carantinei.

Timișoara a luat foc, din punct de vedere politic, politicienii liberali fiind cei mai vocali împotriva ideii de carantină. Un live special cu Robert Turcescu, Alecu Racoviceanu și Florian Bichir, cu informații noi de pe cel mai nou ”front” dintre membrii Coaliției.

„Față în față” cu Alecu Racoviceanu și invitații săi

Un proiect pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni:  jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada. Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!