Evenimentul Zilei > EVZ Special > EVZ în Piața Universității
EVZ în Piața Universității

EVZ în Piața Universității

Danciu Dumitra, născută în 1 ianuarie 1935: Cinste și onoare ziarului Evenimentul zilei și întregului colectiv de redactori, în frunte cu d-nul Ion Cristoiu, care scrie și rescrie istoria de ieri și de azi în lumina «Adevărului» pentru toți truditorii care se luptă pentru binele țării noastre, România!”

Claudia Ștefănescu: „La mulți ani EVZ! La mulți ani tuturor celor care l-au conceput 23 de ani! La mulți ani cititorilor care l-au cumpărat 23 de ani!”

Doamna Militaru:„Am lucrat într-o instituție de stat. Și așa, în fiecare zi citeam ziarele. Evenimentul zilei îl citeam și îl citesc în fiecare zi. Până de curând, până s-a mutat fiul meu la mine, îl citeam și online. La mulți ani!”


FOTO: „Mulțumesc Evenimentului zilei pentru tot ce a editat zi de zi. A fost, este și sper să rămână cotidianul ce va menține tendința spre dreptate și adevăr! Cu respect, prof.dr. Gh. Burnei”. Șeful Clinicii de Ortopedie Pediatrică de la Spitalul MS Curie a fost însoțit de echipa lui de medici tineri și superprofesioniști„V-ați păstrat coloana vertebrală dreaptă! Felicitări!”

Semnătură indescifrabilă în cartea de oaspeți


FOTO: Bebelușul are o lună și jumătate de viață. Este fi ul colegei  oastre, Livia Cimpoieru, și va fi botezat după numele unui alt fost membru al redacției EVZ, marele fotoreporter Mihai Vasile, plecat dintre noi la sfârșitul anului trecut„Mult noroc în continuare și să aveți mult discernământ când scrieți articolele!”

Iulia Moldoveanu, 19.06.2015

De ziua noastră le-am făcut cadouri cititorilor

19 iunie 2015. Piața Universității. Oamenii vin către noi zâmbind, se bucură să ne cunoască în „carne şi oase”. Le place ziarul. Domnul Stroe, de exemplu, îl citeşte încă de la înfiinţare. „Am 82 de ani. Îmi place de domnul Cristoiu. Citesc de mulţi ani ziarul”. Recunoaşte că acum nu-şi mai permite să îl cumpere în fiecare zi. Alții vor neapărat „Doctorul zilei”. Mulţi dintre cititori au solicitat revista, pentru că are „informaţii interesante despre sănătate”. Apare şi un grup de patru fete. Ghicim că sunt studente. „Da, la Geografie! Noi citim presa mai mult online!” Dar s-au bucurat să primească un ziar şi o carte, pentru că le place „să fie informate”. La un moment dat, se simte miros de lavandă. O doamnă cu coşul plin de buchete de lavandă se opreşte la „cortul aniversar”. Recunoaşte că nu ştie să citească, dar e bucuroasă să primească o carte, pe care abia aşteaptă să o ducă fiicei sale. Vin din ce în ce mai mulţi cititori, de toate vârstele, unii însoțiți de copii. Ne urează din toată inima „La mulţi ani!”. Noi le oferim cadouri – cărţi, ziare, reviste, baloane, mere roşii şi posibilitatea să câştige un abonament la ziar. Le mulţumim că au venit, le mulţumim de urări şi le mulţumim că ne-au ales pe noi pentru a se informa!
Carmen Anghel

Lucian Dan: „Sănătate redactorilor și reporterilor și articole interesante despre cultură și turism. La mulți ani!”

Bratu Natalița: „Sper să ne întâlnim și peste alți 23 de ani cu aceleași amintiri frumoase și interesante!”

D : „La mulți ani și baftă în continuare, fiindcă sunteți TARI!”Diana, Brașov: „Să fiți citiți la fel de mult în continuare!”

Roxana, Brașov: „Cât mai multe evenimente și cât mai mulți fani!”

Ștefan Gavriliu, medic: „La mulți ani EVZ! Sper să ne revedem sănătoși și fericiți, în fiecare an de acum înainte!”

Cristina-Denisa: „Mulți ani înainte! Am crescut cu dumneavoastră! Succes!”