Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluirile EXPLOZIVE făcute de EvZ, subiect de DISCUȚIE în delegația Comisiei de la Veneția
Dezvăluirile EXPLOZIVE făcute de EvZ, subiect de DISCUȚIE în delegația Comisiei de la Veneția

Dezvăluirile EXPLOZIVE făcute de EvZ, subiect de DISCUȚIE în delegația Comisiei de la Veneția

Dezvăluirile explozive marca EvZ și care au declanșat o reacție în lanț fără precedent în justiție și politică despre noaptea alegerilor din 2009 și modul în care a funcționat grupul „Noi suntem Statul!”, au fost împărtășite și cu delegația Comisiei de la Veneția.

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a dezvăluit, la Antena 3 că a avut ocazia să se întâlnească cu delegația Comisiei de la Veneția, venită în România. 

Liviu Pleșoianu a afirmat că i-a informat el pe reprezentanții Comisiei de la Veneția situația din România în care se află președintele Klaus Iohannis, în contextul deciziei CCR. 

De asemenea, deputatul PSD a subliniat că ”am avut grijă să-i informez despre protocoale, vorbim despre independența procurorilor, dar nu vorbim despre independența procurorilor în raport cu serviciile secrete. Le-am vorbit despre contextul alegerilor din 2009 (n.r. întâlnirea din sufrageria lui Gabriel Oprea) și au fost șocați. Ei nu știau contextul.”

Liviu Pleșoianu i-a dat o replică președintelui și despre mitingul PSD: ”Mediocru este domnia sa!”. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.