Evenimentul Zilei > EVZ Special > EVZ TV. Dan Andronic, despre Mitică Dragomir: Dacă PSD-ul va câştiga alegerile prezidenţiale, în 2015 va adopta Legea Graţierii şi Amnistiei | LIVE TEXT
EVZ TV.  Dan Andronic, despre Mitică Dragomir: Dacă PSD-ul va câştiga alegerile prezidenţiale, în 2015 va adopta Legea Graţierii şi Amnistiei | LIVE TEXT

EVZ TV. Dan Andronic, despre Mitică Dragomir: Dacă PSD-ul va câştiga alegerile prezidenţiale, în 2015 va adopta Legea Graţierii şi Amnistiei | LIVE TEXT

Ediția de astăzi a emisiunii „Evenimentul zilei” îi are ca invitați pe Dan Andronic, director general al EVZ, și pe Laura Ciobanu, editor politc al „Evenimentului zilei”. Participă și Horia Tabacu, senior editor EVZ.

Principala temă de discuție o va constitui nemulțumirea baronilor PSD față de Victor Ponta.

Puteți adresa întrebări direct pe evz.ro, în secțiunea comentarii a articolului care va prezenta discuțiile din emisiune, pe adresa de mail [email protected] și la telefonul 021.202.2000.

Click AICI pentru a putea vedea emisiunea în direct și apoi înregistrarea, după ora 12.00.

LIVE TEXT

Silviu Sergiu: Horia aş propune să rămânem puţin pe subiectul dimineţii, deschiderile anchetatorilor la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Horia Tabacu: În urmă cu trei ani, când au avut loc primele percheziţii, am realizat un interviu cu Dumitru Dragomir care ne-a mărturisit că toate actele pe care le face, le ţine în maşină, că are foarte mulţi avocaţi pe care îi plăteşte bine şi că toate actele pe care le face sunt "beton", de accea nu am prea mari emoţii în privinţa audierilor de astăzi.

Dan Andronic: Nu este vorba de legalitate, problema este de substanţă. Sunt tot felul de mici şmecherii, pentru că aceasta este o şmecherie banală, să alegi o firmă de consultanţă, să iei trei milioane de euro şi să faci o licitaţie.

Nu întodeauna actele te pot salva. Noi am avut această informaţie de săptămâna trecută, a stat la noi pe site jumătate de oră după care am am scos ştirea. A fost o indiscreţie a cuiva, aşa că am scos informaţia pentru a nu periclita ancheta. 

​Silviu Sergiu: Prezenta premierului în Israel s-a suprapus pe şedinţă a barnonilor PSD. Nu putea fi amânată ca să participe şi domnul Ponta?

Dan Andronic: Victor Ponta nu avea de gând să participe la şedinţă. Nu e ciudat votul baronilor PSD, ei cer imunitate contra voturilor pe care le aduc partidului. Victor Ponta are nevoie ca de aer de voturile lor, la viitoarele alegeri.

 

​Silviu Sergiu: Domnul Dragnea a fost eficient, a mai stins din focul baronilor. 

Laura Ciobanu: Domnul Dragnea a admis că nu prea are ce face în privinţa problemelor de incompatibilitate deja existenţă. A făcut ce a putut, a liniştit apele, dar pe de altă parte şi-a consolidat puterea.

Dacă PSD-ul va câştiga alegerile prezidenţiale, va adopta Legea Graţierii şi Amnistiei. 2015 este un an bum pentru Legea Amnistiei şi Graţierii. Ai un an şi jumătate în care să dai legea. 

Dan Andronic: Uitaţi-vă la mesajul lui Victor Ponta, după care cei doi consilieri ai premierului au trebuit să iasă să explice, operaţiunea de marcheting politic a lui Ponta. 

 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: