Evenimentul Zilei > Social > Evenimentul Zilei se extinde în FM, cu trei emisiuni de mare impact
Evenimentul Zilei se extinde în FM, cu trei emisiuni de mare impact

Evenimentul Zilei se extinde în FM, cu trei emisiuni de mare impact

Cele mai noi producții EVZ TV, emisiunile "Față-n față", "ContrapunctEVZTv" și "Dosare de presă", ajung de-acum și la publicul unui radio consacrat, GOLD FM. Jurnaliștii consacrați ai "Bulinei Roșii", care realizează cele trei emisiuni, vor putea fi ascultați pe frecvența GOLD FM 96,9.

Luni, de la 12:00, va fi difuzată emisiunea „Față-n față” – un proiect editorial pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni: jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada.

Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.

Marți, de la 12:00, ascultătorii vor auzi pe GOLD FM emisiunea „ContrapunctEVZTv” – o sinteză săptămânală comentată a celor mai importante teme și evenimente din actualitatea internă și internațională. Dan Andronic, Mirel Curea și Sorin Faur (contra)punctează într-o partitură critică performanțele sau eșecurile puterii, dar și soluțiile propuse de opoziție și nu opresc niciodată radarul de pe evoluțiile semnificative din societate. În ContrapunctEVZTv au loc incisivitatea și echilibrul, argumentul și ironia, informația riguroasă și speculația agilă, polemica elegantă și dezbaterea incisivă.

Vineri, de la 15:00, este transmisă emisiunea „Dosare de presă” – o emisiune-interviu realizată de Mirel Curea cu cele mai cunoscute vedete de televiziune din topul preferințelor publicului sau cu gazetarii care au ceva de spus în presa scrisă. Sunt developate carierele celebrităților mass-media, cu bune, cu rele, cu reușite și ratări, cu spaimele și incertitudinile din drumul spre consacrare, cu nefericirile și bucuriile lor. „Dosare de presă” e o vizită într-o galerie de portrete sincere ale profesioniștilor dintr-o industrie iubită și urâtă în proporții diferite, dar fără de care Cetatea ar fi mult mai tristă.