Evenimentul ZileiActualitateEveniment online: Impactul Brexit asupra activității comerciale a firmelor românești

Eveniment online: Impactul Brexit asupra activității comerciale a firmelor românești

Eveniment online: Impactul Brexit asupra activității comerciale a firmelor românești
Impactul Brexit asupra activității comerciale a firmelor românești

Eveniment online: Impactul Brexit asupra activității comerciale a firmelor românești

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) informează mediul de afaceri asupra evenimentului online „Impactul Brexit asupra activității comerciale a firmelor românești”, organizat, în data de 15 ianuarie 2021, cu începere de la ora 12.00, de către Ambasada României în Marea Britanie cu sprijinul Biroului de Promovare Economică și Comercială (BPCE) Londra.

Evenimentul se adresează firmelor românești care desfășoară activități comerciale pe relația cu Marea Britanie. Și va aborda subiecte de actualitate privind activitatea de import/export România – UK. Și noile cerințe impuse de la 1 ianuarie 2021, rolul transportatorilor în
operațiunile de export/import și cum trebuie să se pregătească transportatorii. De asemenea, specte comerciale și de muncă pentru firmele românești care prestează servicii pe teritoriul Marii Britanii.

Care va fi impactul Brexit asupra activității comerciale a firmelor românești

Reprezentanții companiilor care doresc sa participe la acest eveniment se pot înscrie prin completarea formularului aflat la această adresa. Informațiile pentru accesarea evenimentului vor fi trimise ulterior tuturor persoanelor care se înregistrează. Mai multe detalii puteți regăsi
aici

Camera de Comerț și Industrie a României este singura organizație neguvernamentală și apolitică inclusă în Comitetul Interministerial dedicat ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. CCIR pune la dispoziția mediului de afaceri din România o platformă online actualizată. Și care cele mai recente informații referitoare la Brexit și efectele acestui proces asupra economiei autohtone.

Marea Britanie a părăsit Uniunea Europeană

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord (UK) a părăsit Uniunea Europeană (UE) la data de 31 ianuarie 2020. Astfel, după încheierea perioadei de tranziție la 31 decembrie 2020. prin părăsirea pieței unice UE și a uniunii vamale, noi reglementări au intrat în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2021, pe relația cu Regatul Unit. Aceste reglementări sunt prevăzute în noul Acord Comercial și de Cooperare dintre UE – UK, care a fost încheiat în data de 24 decembrie 2020.


Accesează: