Evenimentul Zilei > Monden > Eveniment major în viața unei actrițe din „Urzeala Tronurilor”. A devenit mamă
Eveniment major în viața unei actrițe din „Urzeala Tronurilor”. A devenit mamă

Eveniment major în viața unei actrițe din „Urzeala Tronurilor”. A devenit mamă

Motive de mare bucurie pentru o protagonistă a unei producții de mare succes.

O cunoscută actriță din serialul de succes „Urzeala Tronurilor” a devenit mamă pentru prima dată. Este vorba despre Sophie Turner (24 de ani), cea care a interpretat-o pe Sansa Stark. O prezență discretă în public, englezoaica are o relație cu Joe Jonas, iar cei doi au oferi puține amănunte în timpul sarcinii. De fapt, cei care au aflat că Sophie este însărcinată au fost paparazzi. Atunci când au surprins-o pe actriță într-un magazin, în timp ce cumpăra haine pentru bebeluș.

„Joe și Sophie sunt încântați să fie părinți și s-au bucurat de procesul de pregătire pentru copilul lor. Pe parcursul sarcinii Sophie au încercat să rămână activă și a mers periodic în plimbări și drumeții”, a confirmat un apropiat al cuplului informația pentru Daily Mail.

Nașterea a avut loc săptămâna trecută, miercuri, 22 iulie, dar presa a aflat abia luni, 27 iulie. Sophie are o fetiță ce va fi botezată Willa.

Anul trecut, înainte de difuzarea ultimului episod al serialului „Urzeala Tronurilor”, actrița anticipa că mulți fani ai seriei vor fi dezamăgiți de final. „După ce l-am citit, am simţit nevoia să ies la aer, să mă plimb câteva ore. Era ca şi cum cineva apropiat urma să moară, am simţit un gol imens. Deodată, devenea real şi m-am întrebat: ce voi face cu viaţa mea de-acum încolo?”, spunea Sophie Turner într-o apariție în emisiunea lui Jimmy Fallon.

Producţia „Urzeala Tronurilor” a fost bazată pe romanele lui George R.R. Martin din seria de cinci cărţi „A Song of Ice and Fire”. Scriitorul a fost şi coproducător executiv al producției. A fost considerat cel mai de succes serial din istoria televiziunii. Doar în Statele Unite ale Americii, „Urzeala Tronurilor” a înregistrat o audiență de 30 de milioane de telespectatori pentru fiecare episod.

Din distribuţie au făcut parte Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage şi Lena Headey.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: