Evenimentul Zilei > Actualitate > Evaluare Națională. Examen cu emoții pentru fiica Ozanei Barabancea. Ce note a luat Gloria
Evaluare Națională. Examen cu emoții pentru fiica Ozanei Barabancea. Ce note a luat Gloria

Evaluare Națională. Examen cu emoții pentru fiica Ozanei Barabancea. Ce note a luat Gloria

Evaluare Națională. Gloria, fiica cântăreței Ozana Barabancea se numără printre copiii de vedete caer au susținut în acest an Evalaurea Națională.

Evaluare Națională. Fiica Ozanei Barabancea a obținut note modeste la Evaluare. Potrivit evaluare.edu.ro, Gloria a fost admisă cu nota 6,25 la liceul dorit. 7,50 la limba română, 5,00 la matematică sunt notele adolescentei. 

Ozana Barabancea s-a declarat mulțumită de randamentul Gloriei: „A intrat. Important este că a intrat la pian clasic. Ea este o tipă foarte timidă, dar acum a prins încredere în ea. Studiază acum dans macabru (…) Este o piesă foarte, foarte grea. Acum avem un concert, unde ea îl va deschide. Vreau să avem cât mai multe ieșiri împreună. Dacă eu nu îi susțin, cine să-i susțină? Vom petrece ceva timp noi două, ca fetele, la Viena. Apoi, i-am plătit un sejur de 7 zile la Barcelona. Nu cu mine, cu niște prieteni. O să mai merg cu ea…”, a declarat Ozana Barancea, în emisiunea „Răi da’ buni”.

În vârstă de 49 de ani, Ozana Barbancea este profesoară de canto, respectiv solistă de jazz și operă. A absolvit Școala Populară de Artă, secția jazz, Universitatea de Artă „Luceafărul" și Conservatorul de Muzică din București, secția Pedagogie muzicală.