Evenimentul Zilei > Monden > Eurovision 2020. Cine este artista din Cluj care va reprezenta România
Eurovision 2020. Cine este artista din Cluj care va reprezenta România

Eurovision 2020. Cine este artista din Cluj care va reprezenta România

O solistă din Cluj va reprezenta România la Eurovision 2020, în Rotterdam.

Este vorba de Roxen, devenită una dintre cele mai în vogă cântârețe din țară, după ce a lansat piesa „You don`t love me”.

Născută în Cluj-Napoca, Larisa Roxana Giurgiu, cunoscută ca „Roxen”, și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de șapte ani. De atunci, a cântat la toate serbările școlare, a participat la numeroase concursuri, iar acum se bucură de susținerea casei de discuri Global Records.

 

„În copilărie, am participat la diverse concursuri si festivaluri, insă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel și visam să cânt pe scene mari și să mă adresez publicului. Acum, sunt emoționată și provocată în același timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simțit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viața mea. Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia și atenția îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, a declarat Roxen.

 

Nume grele din muzica românească au decis ca Roxen să ne reprezinte la Eurovision 2020. Practic, ea a trebuit să le impresioneze, printre alții, pe Luminița Anghel și Crina Mardare, dar și pe reprezentantul Global Records, Lucian Ștefan.