Decizia vine după ce, tot UEFA, a stabilit ca acest meci să se joace fără spectatori, după incidentele care au avut loc la meciul tricolorilor cu Spania.

Confruntarea are loc pe 15 octombrie, de la ora 21:45.

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori vor avea acces gratuit la meciul de fotbal.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau antrenor. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate, sunt necesari 3 însoțitori. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori!

În aceste condiţii, un reprezentant al conducerii instituției de învățământ va trimite o adresă oficială, cu antet și semnată, la adresa [email protected] până pe 4 octombrie 2019

După înscriere, fiecare unitate va primi pe mail din partea FRF un răspuns de confirmare și un formular online în care trebuie să completeze datele copiilor și însoțitorilor, potrivit monitorulexpres.ro