Evenimentul Zilei > Politica > SCANDAL în GUVERN. TEODOROVICI, iritat de un SUBIECT cu o MIZĂ URIAȘĂ
SCANDAL în GUVERN. TEODOROVICI, iritat de un SUBIECT cu o MIZĂ URIAȘĂ

SCANDAL în GUVERN. TEODOROVICI, iritat de un SUBIECT cu o MIZĂ URIAȘĂ

Luni, Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a lansat o serie de critici dure la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader, pentru procedura de avizare a proiectelor de modificare a Legii insolvenței, dar și pentru înființarea Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare. În ceea ce privește Fondul Suveran de Investiții, ministrul susține că e nevoie de o OUG.

Pe lângă asta, Teodorovici a mai susținut că a primit mai multe investiții decât actul în sine.

 

„Din păcate, am primit de Ministerul Justiției foarte, foarte multe observații, cred că mai multe observații decât a fost actul în sine. Nu înțeleg modul în care ne asumăm ca echipă guvernamentală anumite obiective , mai ales cum sunt acestea foarte important, Fondul Suveran de Investiții, cred că rolul nostru ca miniștri e ca echipele noastre să lucreze în aceeași direcție, cu aceeași viteză”, a punctat Eugen Teodorovici.

 

În ceea ce privește avizul necesar de la Ministerul Justiței pentru modificarea Legii insolvenței, Teodorovici susține că există o lipsă de asumare.

 

„Am senzația că este o lipsă de asumare, deși este un proiect al Guvernului. Dar de câteva zile tot discutăm, dar, când să prinzi semnătura, dispare semnatarul, cred că este o fugă de asumare”, a mai puncat ministrul Finanțelor.