Evenimentul Zilei > Sport > Eugen Neagoe pleacă de la Hermannstadt: „Le-am spus înainte de meci…”
Eugen Neagoe pleacă de la Hermannstadt: „Le-am spus înainte de meci…”

Eugen Neagoe pleacă de la Hermannstadt: „Le-am spus înainte de meci…”

Eugen Neagoe pleacă de la Hermannstadt, după doar două luni și jumătate petrecute pe banca sibienilor. Tehnicianul a precizat că decizia a fost luată înainte de ultimul meci din 2019, victoria cu 1-0 în fața celor de la Poli Iași. 

Divergențele dintre Eugen Neagoe și conducerea clubului au produs ruptura la Hermannstadt.

„Le-am spus înainte de meci că, indiferent de rezultat, voi pleca. În următoarele zile ne vom întâlni să semnăm ce e de semna. Am avut o relație corectă cu toți cei din club, dar îi înțeleg și pe patroni, ei conduc destinele acestei echipe, nu pot face mai mult eu. Am făcut tot ce a depins de mine ca Sibiul să rămână în prima ligă. Asta mi-am dorit de la început”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit Fanatik.

Eugen Neagoe: „Să se gândească și la alt antrenor”

În vârstă de 52 de ani, Eugen Neagoe a lăsat de înțeles că s-ar putea despărți de Hermannstadt încă de săptămâna trecută.

„Dacă nu se pot realiza aceste lucruri pe care mi le doresc, să se gândească şi la alt antrenor. Nu vreau să păcălesc pe nimeni, nu vreau să mă mint nici pe mine, vreau mult mai mult”, declara Neagoe după remiza cu Chindia.

Cu Neagoe pe bancă, sibienii au pierdut doar două partide din 12. FCSB  învins-o cu 4-0, iar Craiova cu 3-0. De asemenea, a bifat rezultate de egalitate cu Astra, CFR și Dinamo. În prezent, Hermannstadt este pe locul 10 în Liga 1.