Noua variantă, personalizată, a iPhone 12 va fi realizată de firma rusească „Caviar”, care se ocupă de accesorii pentru telefoane, și este dedicată nu doar colecționarilor de produse Apple ci și pasionaților de science fiction sau de călătorii spațiale. Noul smartphone iPhone 12 se va numi „Musk Be On Mars” și va fi conceput având ca temă Space X, programul spatial lansat de Elon Musk.

Telefonul va prezenta una dintre rachetele firmei și semnătura lui Elon Musk. De asemenea, compania rusească anunță că fiecare aparat din seria limitată va avea încorporată „o piesă reală a misiunii Space X care a fost în spațiu”.

„Deţinându-l, devii membru al unui echipaj de navetă spaţială, o bucată din istorie, un erou care cucereşte spaţiul”, au anunțat rușii de la Caviar pe pagina oficială a firmei.

Compania rusească acceptă precomenzi pentru designul personalizat pentru iPhone „Musk Be On Mars”, însă prețul perceput nu este deloc mic. Astfel, doritorii vor trebui să scoată din buzunar în jur de 6.000 de dolari pentru a pune mâna pe un asemenea telefon, care prezintă una dintre rachetele firmei şi semnătura lui Musk. Aceasta în condițiile în care, în mod normal, noul iPhone 12 costă în jur de 1.500 de dolari.

Apple intenționează să organizeze conferința de presă pentru lansarea modelelor iPhone 12 și iPhone 12 Pro în jurul datei de 12 octombrie. Reprezentanții companiei au anunțat că iPhone 12 va ajunge în magazine cu câteva săptămâni mai târziu decât data normală a lansării.

Precomenzile vor fi primite în aceeași săptămână cu conferința de lansare oficială, însă livrările vor fi făcute începând cu data de 19 octombrie. Primele exemplare de iPhone 12 vor ajunge la utilizatori cândva în luna noiembrie a acestui an. Se pare că în acest an, 2020, vor fi lansate patru modele noi de iPhone, pe lângă iPhone 12 și iPhone 12 Pro Max vor mai fi iPhone 12 Pro și iPhone 12 Max.