Evenimentul Zilei > Social > ”Este un miracol”. Un copil autist a supraviețuit patru zile în sălbăticie. Ce făcea când a fost găsit
”Este un miracol”. Un copil autist a supraviețuit patru zile în sălbăticie. Ce făcea când a fost găsit

”Este un miracol”. Un copil autist a supraviețuit patru zile în sălbăticie. Ce făcea când a fost găsit

Un băiețel de doar 3 ani care suferă de autism a fost găsit după 4 zile plin de vânătăi pe malul unui pârâu. “Este un miracol. A fost mușcat de furnici, a căzut, dar este în viață. Trăiește. Este uimitor”, a spus tatăl copilului.

Un copil din Australia care s-a rătăcit a fost găsit pe malul unui pârâu după 4 zile. Acesta suferă de autism și nimeni nu înțelege cum a reușit ajungă acolo.

Tracy Chapman, reprezentantă a poliției, a declarat atunci când elicopterul de salvare l-a văzut, băiatul bea apa din baltă și acesta este un final fericit, dar putea fie mai rău.

“Este un miracol. A fost mușcat de furnici, a căzut, dar este în viață. Trăiește. Este uimitor”, a spus tatăl copilui.

Peste 100 de ofițeri voluntari au plecat în căutarea lui, scotocind în fiecare tufiș. După lungi investigații, politia crede băiatul a stat ascuns în tufiș în aceste 4 zile.

În momentul în care autoritățile au ajuns la tânăr, el era zgâriat la glezne și avea hainele umede.

Mass media locala a arătat secvențe cu părinții în momentul în care au aflat vestea fiul lor este în viață, când au reușit îl vadă după atâtea zile și îl strângă în brațe după aproape o săptămână tensionată.

„Știu că mă comportam frenetic, dar nimeni nu poate înțelege cum este să treci prin ceea ce am trecut noi. Mă simt incredibil.“, a transmis tatăl .

Încă nu este clar cum a dispărut băiatul, în dimineața dispariției se juca cu fratele lui, iar poliția ia în calcul și varianta unei posibile răpiri.  Momentan au reușit depisteze un vehicul alb care se plimba pe lângă micuț vineri dimineață.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: