Evenimentul Zilei > Monden > „Este bolnavă psihic. Mă terorizează și mă hărțuiește”. Războiul mondenelor intră într-o nouă fază
„Este bolnavă psihic. Mă terorizează și mă hărțuiește”. Războiul mondenelor intră într-o nouă fază

„Este bolnavă psihic. Mă terorizează și mă hărțuiește”. Războiul mondenelor intră într-o nouă fază

Una dintre cele mai faimoase mondene din România a răbufnit la adresa „rivalei” sale, spunând că aceasta o hărțuiește și jignește încontinuu și pe ea și pe copilul ei. Deși recunoaște că și ea a avut un comportament necorespunzător, a fost provocată.

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu pare că nu va mai lua sfârșit. Totul a pornit de la actualul iubit al Biancăi, Gabi Bădălău, și fostul soț al Claudiei. Cele două dive își aruncă cuvinte jignitoare, însă, spune fosta prezentatoare TV, nimic nu este provocat de ea.

Bianca Drăgușanu spune că este hărțuită de Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a răbufnit după ce fosta soție a actualului său iubit a spus despre ea că ar fi umblat cu Gabi Bădălău încă de pe vremea că ei doi erau într-o căsnicie. Mai mult, potrivit Biancăi, Claudia Pătrășcanu o hărțuiește și jignește de doi ani, și nu doar pe ea, dar și pe fiica ei.

„Eu nu mă cobor la nivelul ei, este bolnavă psihic. Logic că a refuzat o confruntare directă cu mine pentru că eu o pot bate chiar cu dovezile ei. Îi dă mesaje lui Gabi pe care le am și pe care o să le arăt tuturor, în care mă jignește și pe mine și pe copilul meu.

După ce eu i-am cerut să facem pace, în emisiunea lui Dan Capatos, aparent a tăcut două luni. Până la ziua Sofiei, când a început iar cu mesajele. Apoi a continuat de ziua lui Gabi în Thailanda. Atunci a pus-o si pe maică-sa să mă înjure”, a dezvăluit Bianca.

Ea a spus în continuare că a fost mereu provocată de fosta soție a iubitului ei și, prin urmare, i-a răspuns cu aceeași monedă și a jignit la rândul ei.

Fosta prezentatoare TV acuză că este hărțuită constant

Bianca Drăgușanu a mai spus că Claudia Pătrășcanu are probleme la cap și că îi recomandă să facă un control de specialitate, deoarece are schimbări bruște de comportament.

„Din punctul meu de vedere e de-a dreptul ridicolă, mă terorizează și mă hărțuiește din orice, de doi ani, are probleme cu capul, cred că ar trebui să facă un control de specialitate. Are refulări periodice la adresa mea și schimbări dubioase de comportament.

Tot sunt provocată de ea. Nu înțeleg, s-a dus pe la biserici, ne-a urat tuturor să ne echilibrăm că ne dorește sănătate și a zis că nu mai vrea să intre în circuri cu mine, dar mă trezesc deodată că iar vine de la biserică și ne jignește această mamă istorică”, a continuat aceasta pentur playtech.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: