Evenimentul Zilei > Actualitate > Eroi. Cinci jandarmi au salvat un bărbat care ardea de viu
Eroi. Cinci jandarmi au salvat un bărbat care ardea de viu

Eroi. Cinci jandarmi au salvat un bărbat care ardea de viu

Cinci jandarmi au salvat un bărbat care ardea de viu, luni, în Hunedoara. Ei sunt elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni aflați în practică la Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara.

În timp ce se deplasau cu mașina Jnadarmeriei, cei cinci au observat un bărbat care ardea de viu și care alerga disperat pe marginea drumului, în localitatea Batiz. Sergiu-Adinel Ciorogar, Răzvan-Petrică Seleşan, Florin-Emanuel Merean, Ionuţ Bulimej  şi Denis-Vlăduţ Zgârcea au oprit maşina pentru a sări în ajutorul bărbatului. ”Doi dintre ei au dus bărbatul la râul din apropiere pentru a stinge flăcările care l-au cuprins, iar ceilalţi trei au folosit extinctorul din maşină pentru a stinge incendiul din bucătaria casei”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara. Bărbatul le-a spus celor cinci elevi jandarmi că voia să aprindă focul în sobă folosind benzină, iar din greșeală s-a stropit cu combustibil pe haine, astfel că atunci când a aprins un chibrit, a luat el însuși foc. Neștiind ce să facă a ieșit pe stradă și a început să fugă.

După ce l-au salvat pe bărbat, jandarmii au apelat 112 și au solicitat intervenția unei ambulanțe. Cei cinci au fost felicitați de șeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara pentru faptul că “au devenit eroii bărbatului, demonstrându-şi calităţile de jandarmi”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: