Evenimentul Zilei > International > Erdogan a LEŞINAT în Moschee. Gărzile de corp i-au sărit imediat în ajutor
Erdogan a LEŞINAT  în Moschee. Gărzile de corp i-au sărit imediat în ajutor

Erdogan a LEŞINAT în Moschee. Gărzile de corp i-au sărit imediat în ajutor

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a leşinat în Moschee, astăzi, înainte de rugăciunea de dimineaţă pentru Aid Al-Fitr, sarbatoare care marchează sfârșitul lunii sacre, Ramadan (perioadă de post și abstinență totală, de la răsăritul până la apusul soarelui) și începutul lunii Shawwal, a 10-a lună a calendarului islamic.

Mai menţionăm că musulmanii au doar două sărbători: Aid Al-Fitr și Aid Al-Adha.

"Mi s-a facut rău din cauza tensiunii arteriale, legată de diabetul zaharat. Acum totul e bine" le-a spus Erdogan jurnalistilor după rugaciune.

Un reporter de la  Hurriyet l-a văzut pe Erdogan prăbuşindu-se înainte de începerea rugăciunii. Gărzile sale de corp au alergat spre el şi apoi au chemat doctorii.

"Preşedintele a fost dus pe o targă într-o alta încăpere din moschee. Reporterii nu au fost lăsaţi în apropierea preşedintelui. După rugăciune a stat de vorbă cu presa" a povestit reporterul turc, citat de protv.md

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: