Evenimentul Zilei > Justitie > Episoade incredibile din viața lui Kovesi dezvăluite de jurnalista Sorina Matei: Astea s-apucă să facă copii ca să nu fie arestate şi eu stau la serviciu?”
Episoade incredibile din viața lui Kovesi dezvăluite de jurnalista Sorina Matei: Astea s-apucă să facă copii ca să nu fie arestate şi eu stau la serviciu?”

Episoade incredibile din viața lui Kovesi dezvăluite de jurnalista Sorina Matei: Astea s-apucă să facă copii ca să nu fie arestate şi eu stau la serviciu?”

Viața lui Kovesi, fostul procuror șef al DNA este mult mai puțin romanțată decât a lăsat să se înțeleagă la interviurile pe care le-a dat în ultima vreme. Jurnalista Sorina Matei relatează trei asemenea întâmplări care o implică pe Kovesi, chiar dacă aceasta a încercat cu disperare să arate că lucrurile sunt diferite.
Un mesaj cu cheie, ușor de descifrat în condițiile în care astăzi a fost difuzat un interviu cu Lauara Codruța Kovesi, realizat de Andreea Esca.
Redăm integral postarea jurnalistei Sorina Matei:
*Episodul 1. Dimineaţă. Intră în birou. Cineva care avea copil mic era în altă cameră la audieri. Zice, veselă şi satisfăcută: “Bună dimineaţa! Eh, pânge copilul? Plânge? Lasă să plângă, să-i plângă copilul”.Un procuror iese din birou. Nu-i venea să creadă ce auzise.
*Episodul 2. Un procuror pleacă din DNA. Îi spune la telefon: “Tu ai grijă ce faci şi ce zici, că ai doi copii acasă”. Femeia rămâne şocată.
*Episodul 3. O femeie este arestată a doua oară, fiind însărcinată de data asta, în 8 luni. Fără nicio probă a doua arestare, motiv pentru care dosarul – o varză supremă şi ilogică- stă şi acum restituit definitv de 4 ani. “Măi, nene, de ce ai mers la arestare cu o femeie în 8 luni fără nicio probă? Tu nu-ţi dai seama ce faci?”. “Sunt probe”. “Nu, nu e absolut nicio probă, niciuna”. “Păi ce, astea s-apucă să facă copii ca să nu fie arestate şi eu stau la serviciu?” 
Asta este realitatea. Continuarea fixului, sub o altă formă şi o reală problemă, o găsiţi azi. 
 
Laura Codruța Kovesi a dezvăluit că cel mai mare regret al său este faptul că nu are copii.
 
Într-un interviu pentru Europa FM, fosta șefă a DNA a răspuns la mai multe întrebări legate de viața personală. ”Cel mai mare regret este că nu am copii. (…) Dacă se întâmplă, foarte bine. Am două nepoate. Meseria de părinte e cea mai grea din lume”, a spus Kovesi în interviul acordat Andreei Esca.