Evenimentul Zilei > Actualitate > Epidemie în Italia. Dumnezeule, pare ireal! Români, mare atenţie!

Epidemie în Italia. Dumnezeule, pare ireal! Români, mare atenţie!

În plină criză de Coronavirus, un caz din Italia şochează publicul de pe tot mapamondul. Din cauza psihozei generate de virusul apărut în China s-a ajuns la o situaţie incredibilă.

Conform cnn.com, o femeie italiană nu a putut pleca din casa în care este păstrat trupul soţului mort. Aici s-a ajuns din cauza măsurilor de carantină. Informaţia şocantă a fost dată de Giancarlo Canepa, primarul din Borghetto Santo Spirito (regiunea Liguria).

Soţul decedat fusese testat pozitiv cu Coronavirus şi a murit luni, la ora 2:00. „Da, este adevărat că ea este acolo cu trupul neînsufleţit şi nu va putea pleca din casă până miercuri dimineaţa”, au fost primele declaraţii ale edilului, care a explicat că măsurile de carantină impuse de stat arată clar că nimeni nu are voie să se apropie de corp.

„Din neferericire avem un protocol pe care trebuie să-l urmăm”, a completat Canepa, care a mai precizat că înainte de a muri, bărbatul a refuzat să fie transportat la un spital din zonă. „Altfel nu s-ar fi întâmplat (n.r. – să moară)”, a declarat edilul din Borghetto Santo Spirito.

Cum era de aşteptat, acest caz a făcut ocolul Italiei, având în vedere că soţia a fost nevoită să stea închisă ore întregi cu trupul neînsufleţit al soţului răpus de Coronavirus.

„Cel mai important lucru acum este să ne gândim la această doamnă, singură cu corpul soţului… Nimeni nu se poate apropia s-o ajute. Sperăm să se rezolve rapid. Gândurile noastre se îndreptă spre ea şi spre momentele prin care trece”, a spus unul dintre vecinii femeii.

Membrii familiei au spus că văduva este disperată şi că a cedat nervos, crizele repetate de plâns de la balcon fiind o dovadă în acest sens.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: