În fața unui stadion ocupat doar de scaune, Steaua a muncit din greu, miercuri, pentru a se agăța de o remiză, în prima manșă cu Partizan, din cel de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor.

Dacă după prima repriză scorul era alb, jocul celor două echipe a explodat în actul secund. În minutul 62, trupa din Belgrad a spart gheața, datorită fundașului Vulicevici, care a punc tat cu un șut de la 14 metri.

Nas în nas cu „Grobari”

În mare, sârbii au fost peste „militari”, în disputa de la București. După golul trupei adverse, „roș-albaștrii” s-au năpustit asupra porții sârbe, și au reușit în cele din urmă să restabilească egalitatea. În minutul 81, Varela a înscris cu capul, lăsându- l fără reacție pe portarul lui Partizan.

„Nu avem nimic de pierdut”

Totuși, acest rezultat i-a motivat pe steliști înaintea returului de foc care îi așteaptă pe stadionul campioanei Serbiei, acolo unde pare imposibil de jucat în fața galeriei „Grobari”, temuții fani ai lui Partizan. „Important e că am marcat și că păstrăm în continuare șanse de calificare la Belgrad. Eu cred totuși că putem câștiga. Suntem încrezători după partida din această seară și cred că ne vom califica. În acest moment nu avem nimic de pierdut, mergem să câștigăm”, a declarat Mirel Rădoi, tehnicianul Stelei.

La finalul jocului, finanțatorul Gigi Becali s-a arătat la rându-i optimist în privința șanselor de calificare a Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor: „Avem 80% șanse să ne calificăm. Dacă jucăm 2000 de ani nu ne mai dau aștia gol”.

Returul este programat, săptămâna viitoare, miercuri, la Belgrad, de la ora 21.30, în direct la Pro TV.