Evenimentul ZileiJustitieEmoții pentru Cristi Borcea. Ce s-a întâmplat astăzi.

Emoții pentru Cristi Borcea. Ce s-a întâmplat astăzi.

Emoții pentru Cristi Borcea. Ce s-a întâmplat astăzi.
Noi probleme pentru Cristian Borcea, controversatul om de afaceri devenit cunoscut pentru condamnarea din Dosarul Transferurilor.

Fostul acționar de la Dinamo, Cristian Borcea, a depus o contestație în anulare la ÎCCJ, în dosarul privind retrocedarea plajelor de pe litoral. Borcea a a fost condamnat, în acest dosar, la cinci ani de închisoare.

Cristian Borcea a apelat la calea extraordinară de atac. Controversatul om de afaceri a depus, în 15 noiembrie, o contestație în anulare în dosarul privind retrocedarea plajelor din Constanța.

Calea extraordinară de atac a fost depusă de Borcea împotriva sentinței definitive date în dosar, după ce CCR a fost sesizată cu privire la modalitatea de constituire a completurilor de 3 judecători.

ÎCCJ a stabilit termen pentru contestația în anulare de 5 decembrie 2019. Cristian Borcea a fost eliberat la începutul lunii noiembrie, după ce a ispășit 9 luni de închisoare, pedeapsă rezultată în urma contopirii din dosarul privind retrocedare plajelor și dosarul transferurilor. Decizia eliberării din penitenciar a fost luată de magistrații Tribunalului Ilfov.

 


Accesează: