Evenimentul Zilei > Social > Emisiunea realizată de Oana Lovin a dispărut de la televiziunea Metropola TV. Care sunt explicațiile
Emisiunea realizată de Oana Lovin a dispărut de la televiziunea Metropola TV. Care sunt explicațiile

Emisiunea realizată de Oana Lovin a dispărut de la televiziunea Metropola TV. Care sunt explicațiile

Oana Lovin a rămas fără emisiunea pe care o realiza la emisiunea Metropola TV și a explicat că se va ocupa doar de partea editorială a știrilor.

Oana Lovin și-a încheiat mai repede decât ar fi vrut experiența TV. Vocala videochatistă, care primise o emisiune la televiziunea Metropola TV, a fost scoasă din grila de programe a postului. Astfel că în această săptămână ea nu a mai apărut pe ecran, conform paginademedia.ro.

Oana Lovin a fost scoasă din grila de programe a postului Metropola TV

Oana Lovin a realizat pentru scurt timp o emisiune nocturnă, „Ne-am trezit!” Ea a vorbit pentru sursa citată despre contextul în care a încheiat conturile cu televiziunea aflată în proprietatea Primăriei Voluntari condusă de Florentin Pandele.

„A venit un nou director de ştiri (n.r. – Dida Constantin) care mi-a spus că emisiunea este suspendată pentru că se fac modificări”, a afirmat Oana Lovin, care a mai precizat că nu i s-au adus reproșuri legate de prestațiile din edițiile realizate. „Nu mi s-a adus la cunoștință așa ceva.”

„Eu eram la departamentul de divertisment, acum sunt la ştiri. Ajut cu tot ce ţine de promovare cu partea de Facebook şi cu subiecte pentru ştiri”, a spus Oana Lovin. În ultima emisiune pe care a realizat-o la Metropola TV, ea a atacat-o pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Și a folosit hashtag-ul „#FăClotilda”.

A devenit cunoscută din cauza scandalurilor

„Nu mi se pare jignitor acest apelativ. Am fost dată în judecată şi ne judecăm pentru asta. E un apelativ care se foloseşte inclusiv la noi la ţară”, a precizat Oana Lovin.

Videochatista a devenit cunoscută în spațiul public după ce a ieșit în față la mai multe proteste. Unele dintre ele organizate de oamenii nemulțumiți de restricțiile impuse de autorități în timpul pandemiei de coronavirus. A devenit ușor vizibilă, din cauza limbajului violent și comportamentului care a ieșit de multe ori din tiparele conformismului. Acum, s-a reconvertit profesional și a devenit jurnalistă.