Evenimentul Zilei > Politica > Emil Boc NU vrea ŞEFIA PNL: „Nu am intenționat și nu intenționez să candidez la funcția de președinte al Partidului Național Liberal”
Emil Boc NU vrea ŞEFIA PNL: „Nu am intenționat și nu intenționez să candidez la funcția de  președinte al Partidului Național Liberal”

Emil Boc NU vrea ŞEFIA PNL: „Nu am intenționat și nu intenționez să candidez la funcția de președinte al Partidului Național Liberal”

În urma articolului referitor la posibila candidatură pentru preşedinţia PNL, primarul Emil Boc a declarat pentru Monitorul de Cluj că prioritatea sa rămâne municipiul Cluj-Napoca. "Nu am intenționat și nu intenționez să candidez la funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Singura mea preocupare este și rămâne Primăria municipiului Cluj-Napoca”, a spus Boc.

 Emil Boc a mai deţinut şefia PDL din 2005 până în 2012 preluând partidul de la Traian Băsescu, iar poziţia de prim-ministru pe care a ocupat-o l-ar fi făcut cel mai calificat pentru a conduce destinele PNL. În plus, deşi nu ocupă nicio funcţie de partid, Boc reprezintă unul dintre ultimele fiefuri ale PNL mai ales după înfrângerea ruşinoasă de la parlamentare  La aceste alegeri, liberalii au câştigat doar în trei judeţe: Cluj, Alba şi Sibiu, potrivit sursei menţionate.

„Nu am intenționat și nu intenționez să candidez la funcția de  președinte al Partidului Național Liberal. Singura mea preocupare este și rămâne Primăria municipiului Cluj-Napoca”, a spus Boc.

Emil Boc a mai deţinut şefia PDL din 2005 până în 2012 preluând partidul de la Traian Băsescu, iar poziţia de prim-ministru pe care a ocupat-o l-ar fi făcut cel mai calificat pentru a conduce destinele PNL. În plus, deşi nu ocupă nicio funcţie de partid, Boc reprezintă unul dintre ultimele fiefuri ale PNL mai ales după înfrângerea ruşinoasă de la parlamentare  La aceste alegeri, liberalii au câştigat doar în trei judeţe: Cluj, Alba şi Sibiu. Până la Congres, PNL va fi condus interimar de Raluca Turcan, preşedinte PNL Sibiu.

– See more at: http://www.monitorulcj.ro/politica-administratie/55603-emil-boc-nu-vrea-%C5%9Fefia-pnl#sthash.ukdPIlpX.dpuf