Evenimentul Zilei > Politica > Emil Boc despre Ridzi: Ţin legătura cu soţul ei pentru a o ajuta cu ceea ce pot uman să o ajut
Emil Boc despre Ridzi: Ţin legătura cu soţul ei pentru a o ajuta cu ceea ce pot uman să o ajut

Emil Boc despre Ridzi: Ţin legătura cu soţul ei pentru a o ajuta cu ceea ce pot uman să o ajut

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat azi că ţine în continuare legătura cu familia şi cu soţul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi, pe care încearcă să o ajute "cu ceea ce este omeneşte posibil".

Întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că transportarea fostului ministru de la penitenciarul Gherla către Jilava a durat mai mult de 24 de ore, Boc a spus că există instituţii abilitate care se ocupă de această problemă. "Ţin legătura cu soţul acesteia şi cu familia pentru a o ajuta cu ceea ce pot uman să o ajut. Nu comentez condiţiile în care a fost transportată de la Cluj la Jilava, eu zic să lăsăm autorităţile să-şi facă treaba. Va trebui să fie adusă înapoi la Cluj în limita celor 21 de zile de carantină pentru a se prezenta în faţa comisiei care va stabili regimul de detenţie", a declarat Emil Boc, citat de Agerpres.

Fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi , a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare. Ea a fost încarcerată la secţia exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, care este cea mai apropiată închisoarea de femei de domiciliul fostului ministru, care locuieşte în judeţul Hunedoara.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: