Evenimentul Zilei > Actualitate > Embargo Fest anunță primii artiști. Festivalul are aproape de granițele cu serbia și Ungaria
Embargo Fest anunță primii artiști. Festivalul are aproape de granițele cu serbia și Ungaria

Embargo Fest anunță primii artiști. Festivalul are aproape de granițele cu serbia și Ungaria

Câteva dintre cele mai aclamate nume ale muzicii românești, dar şi artişti din Serbia, Ungaria și Bulgaria vor urca pe scenă la a doua ediție a Embargo Fest, eveniment care se va desfăşura în perioada 16-19 mai 2019, în comuna Dudeștii Vechi din județul Timiș. Evenimentul se desfășoară la doar 10 kilometri de granița cu Serbia și la 15 kilometri de cea cu Ungaria, în comuna cu cea mai mare comunitate de bulgari din România.

Festivalul va dura patru zile, timp în care, pe cele trei scene vor urca peste 50 de artiști și trupe. Organizatorii au anunțat, marți, primele trupe care au confirmat prezența: Șuie Paparude, Timpuri Noi, Sarmalele Reci, Implant pentru Refuz, Ţapinarii, Oranitza (Bulgaria), Zbogom Brus Li (Serbia), Shizuka (Ungaria).

Pe lângă concerte, la Embargo fest sunt programate şi proiecţii de film, spectacole de teatru pentru copii şi adulţi, atelierele de circ. De asemenea, va fi deschis un parc de distracţii şi târgul de produse bio. Pentru cei care doresc să îşi aducă cortul, organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor un camping gratuit.

Organizatorii transmit că abonamentele pentru Embargo Fest se pot achiziţiona de pe site-ul oficial al festivalului, prețul acestora fiind de 50 lei (pentru două zile), 75 lei (abonament valabil pentru trei zile) și 100 lei (abonament valabil pentru toată perioada desfășurării evenimentului). Biletele valabile pentru o singură zi vor putea fi achiziţionate doar la intrarea în festival. Persoanele cu dizabilități vor avea acces gratuit, la fel și copiii sub 12 ani și persoanele peste 65 de ani.