Evenimentul ZileiActualitateElon Musk, acuzații care îl zguduie pe Soros. Planul malefic al miliardarului

Elon Musk, acuzații care îl zguduie pe Soros. Planul malefic al miliardarului

Elon Musk, acuzații care îl zguduie pe Soros. Planul malefic al miliardarului
Elon Musk îi aduce acuze grave lui Soros. Declarația vine în contextul în care regiunea Lempedusa din Italia este traversată de o criză majoră din cauza unui număr mare de refugiați.

Elon Musk continuă să șocheze prin prisma viziunilor personale pe care nu ezită să le comunice în spațiul public. De data aceasta, influentul afacerist din domeniul tehnologiei a publicat un comentariu care a stârnit controverse. „Vorbele de duh” ale acestuia îl vizează în mod direct pe George Soros.

Elon Musk susține că Soros pregătește un viitor sumbru civilizației occidentale

Elon Musk direcționează seria acuzelor asupra fundației conduse de George Soros. Deținătorul platformei redenumite X din „Twitter”, a reușit să surprindă din nou cu această opinie. Elon Musk a optat pentru a răspunde la postarea unui utilizator. Acesta distribuia imagini scandaloase cu refugiați care au ajuns pe insula italiană Lampedusa.

Afaceristul a publicat un comentariu în care face referire directă la filantropul Soros.

Ce spune George Soros despre contraatacul Ucrainei. Previziuni sumbre cu privire la regimul „despotic” al lui Vladimir Putin
Sursă: Twitter

Organizaţia Soros pare să nu dorească nimic mai puţin decât distrugerea civilizaţiei occidentale”, a replicat Elon Musk la postarea respectivă.

Nu este prima dată însă când George Soros se află în centrul unui scandal de acest gen. Numele lui a fost asociat de mai multe ori în ultimii ani cu diferite teorii conspiraționiste antisemite. Motivul principal al acestui context are la bază chiar activitatea fundației pe care o conduce. Open Society Foundation se concentrează pe situația migranților și refugiaților în lume.

De altfel, nici Elon Musk nu este străin de acuze legate de antisemitism. Mai exact, miliardarul este pus la zid de către grupurile pentru drepturi civile pentru că ar amplifica antisemitismul pe platforma pe care o deține. Aspectul este însă negat vehement de către deținătorul Tesla.Totodată, Elon Musk este într-un conflict deschis și cu Liga Anti-Defăimare (ADL). La mijlocul situației în cauză se află de asemenea subiectul antisemitismului. Influentul afacerist din domeniul tehnologiei a precizat că va da ADL în judecată.Liga Anti-Defăimare (ADL) este o mișcare pentru drepturile civile înregistrată în America. Reprezentanții acesteia fac front împotriva antisemitismului.


Accesează: