Evenimentul Zilei > Actualitate > Udrea are MARI probleme cu sarcina. Declarația CUTREMURĂTOARE a fostului ministru: „NU pot să ies din casă!”

Udrea are MARI probleme cu sarcina. Declarația CUTREMURĂTOARE a fostului ministru: „NU pot să ies din casă!”

Sarcina îi dă mari bătăi de cap fostei blonde de la Cotroceni. Într-o intervenție avută în cadrul unei emisiuni de televiziune, fostul ministru, Elena Udrea a făcut câteva declarații alarmante cu privire la modul în care se desfășoară sarcina acesteia cu gemeni.

„Am problemele de ordin fizic. Nu pot să ies din casă”, a explicat Elena Udrea, din Costa Rica, într-o intervenție telefonică avută la România TV.

Elena Udrea a vorbit şi despre problemele de sănătate ale Alinei Boca, fosta şefă a DIICOT, şi ea fugită în Costa Rica.Alina Bica are alte probleme de sănătate. Imediat ce pot, revin în ţară”, a afirmat Elena Udrea. În luna februarie a acestui an, Elena Udrea anunța că este însărcinată și urmează să devină mămică de gemeni băieți.

Fostul ministru a declarat că traiul în Costa Rica este unul extrem de scump, mâncarea fiind de 3-4 ori ori mai scumpă ca în ţara noastră, iar convorbirile telefonice sunt şi mai scumpe.