Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea: ”Nu am NICIO SEMNĂTURĂ în Gala Bute”
Elena Udrea: ”Nu am NICIO SEMNĂTURĂ în Gala Bute”

Elena Udrea: ”Nu am NICIO SEMNĂTURĂ în Gala Bute”

Invitată prin telefon la emisiunea lui Victor Ciutacu de la Româna TV, Elena Udrea a spus este acuzată de abuz în serviciu pe nedrept pentru că ea nu are nicio semnătură în Gala Bute.

”Eu, în Gala Bute, deși era o gală de box, nu am nicio semnătură. Sunt acuzată de abuz în serviciu în condițiile în care eu nu am nicio semnătură… și cu toate acestea, singurul inculpat pentru că a făcut promovarea României este Elena Udrea”, spune fostul ministru al Turismului.

De altfel, Elena Udrea atenționează că dosarul a fost redeschis după venirea Laurei Codruța Kovesi la DNA, în funcția de procuror-șef.

”Dosarul  a fost redeschis după ce a venit doamna Kovesi la DNA. Acest dosar a fost făcut pentru că nu aveau cu ce să mă inculpe după ce Băsescu nu va mai fi președinte”, mai spune Elena Udrea.

Totodată, fostul ministru precizează că acuzațiile de luare de mită sunt puse în dosar doar pentru că era nevoie de scandal mediatic.

”Singura acuzație de implicare ministerului în gală este cea de promovare a României acolo. Restul sunt acuzații de luare de mită îngrămădite în acest dosar, pentru că aveam nevoie de scandal mediatic. Nu au fost chemați ca martori nici domnul Predoiu, nici domnul Emil Boc, să spună cum s-a întâmplat. Eu bag mâna în foc pentru implicarea ministerului. Au mai fost evenimente, este un spectacol care a contribuit la promovarea României. În cazul acestuia s-a făcut o plângere la DNA și s-a considerat că e bine să păstrăm un dosar acolo, ca să avem cu ce s-o tragem și pe Udrea”, afirmă Elena Udrea.