Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea, după ce a SCĂPAT DE CONTROLUL JUDICIAR în Dosarul Gala Bute: “Nu există nicio proba la dosar în care să mă incrimineze decât declaraţiile lui Gărdean şi Nastasia.”
Elena Udrea, după ce a SCĂPAT DE CONTROLUL JUDICIAR în Dosarul Gala Bute: “Nu există nicio proba la dosar în care să mă incrimineze decât declaraţiile lui Gărdean şi Nastasia.”

Elena Udrea, după ce a SCĂPAT DE CONTROLUL JUDICIAR în Dosarul Gala Bute: “Nu există nicio proba la dosar în care să mă incrimineze decât declaraţiile lui Gărdean şi Nastasia.”

Deputatul Elena Udrea a declarat într-o intervenţie prin telefon la postul B1TV faptul că administrarea notelor SRI, este cea mai importantă probă. Aşa ar clarifica situaţia mai repede. Adăugând că " nu există nicio proba la dosar în care să mă incrimineze decât declaraţile lui Gărdean şi Nastasia"

"Ca urmare cred că din aceste probe din notele SRI am putea vedea ce relaţii erau între aceştia doi, am lămuri cine minte şi cine spune adevărul cu privire la banii care se plimbau între ei. În mod clar dacă vrem să aflăm adevărul, amintesc de un proiect de lege care arată faptul că dacă exista note informative care ajută într-un proces se pot declasifica" a mai spus în intervenţia telefonică.

Tot în acest context subliniat că "Dacă nu se doreşte, înseamnă că se vrea ca eu să nu pot să-mi dovedesc nevinovăţia.De asta încerc eu să aduc probe deşi, nu eu trebuie să fac asta".

A mai menţionat faptulcă în procesul Gala Bute i s-a ridicat interdicţia Elenei Udrea  de a putea vorbi cu foştii săi colaboratori.

Deputatul a mai relatat din sala de judecată despre cum  a stârnit zămbete celor din sală în ceea ce priveşte acest doasar  atunci când procurorul DNA,  acuza "că am profitat de o lacună a legii şi că am profitat în campania electorală!