Elena Udrea cere să fie declarată fără discernământ. Mesajul pe care îl transmite din închisoare: „Doar un nebun și-ar fi riscat libertatea”

Elena Udrea cere să fie declarată fără discernământ. Mesajul pe care îl transmite din închisoare: „Doar un nebun și-ar fi riscat libertatea” Sursa: Captură TV

Elena Udrea vrea să fie declarată fără discernământ pentru a fi eliberată din închisoare, unde execută o pedepasă de șase ani. Fostul ministru dă ca exemplu cazul milionarului Dan Cărmăzan din Brașov care și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani. Acesta a fost pus în libertate după ce a stat internat într-un spital de Psihiatrie vreme de doi ani.

Elena Udrea spune că se gândește să solicite să fie declarată lipsită de discernământ pentru a scăpa din pușcărie. Ea face referire la Dan Cârmăzan, milionarul care și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani. Acesta a stat o vreme într-un spital de Psihiatrie, după care a fost eliberat.

„Văzând cum criminalul din Brașov, cel care acum trei ani și-a omorât bunica, a fost trimis acasă fără să fie tras la răspundere, pe motiv că fost lipsit de discernământ la momentul crimei, mă gândesc să cer și eu să fiu declarată nebună și lipsită de discernământ pentru că m-am implicat în aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, să boxeze în România”, a scris Elena Udrea din închisoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea a făcut referire, din nou, la sentința pronunțată de instanța Înaltei Curți împotriva sa, acuzându-i pe judecători de abuz.

„Dincolo de abuzul facut de cei 4 judecatori ai ICCJ in 7 aprilie care au incalcat atat Constitutia României cat si Deciziile CCR nr. 685/2018 si CJUE din 212.12.2021 si au refuzat rejudecarea in conditii de legalitate a dosarului Gala Bute, pe fondul problemei, prin sentinta care trebuia sa fie desfiintate si nu a fost, eu am fost condamnata in 2018 la 6 ani de inchisoare pentru ca «am cerut angajatilor ministerului sa gaseasca soluțiile legale pentru MDRT sa poata face publicitate brandului turistic al României in timpul Galei de Box, Campion pentru Romania», organizata la Bucuresti în iulie 2010, (citat din Rechizitoriu), a scris Elena Udrea pe Facebook.

Cel mai mare eveniment sportiv organizat în România

Fostul ministru a afirmat că Gala Bute a fost cel mai mare eveniment sportiv organizat în România cu cea mai mare audiență

„În această Gală, campionul mondial la Box de la aceea dată, românul Lucian Bute, a câștigat prin K.O centură IBF. Gala Bute fiind cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în România și cu cea mai mare audiență la toate categoriile, pe plan național și internațional, meciul lui Bute fiind retransmis de câteva ori chiar pe CNN, Euronews, Eurosport și alte canale tv”, a mai scris Elena Udrea.

Elena Udrea dă vina pentru ceea ce i s-a întâmplat pe Laura Codruţa Kovesi, dar și pe „judecătorii sistemului ocult”, cei care au condamnat-o pentru abuz în serviciu.

„Pentru că am vrut să promovăm pe bani europeni, brandul turistic al României la acest eveniment, și am și reușit, întâi Kovesi, apoi judecătorii sistemului ocult care conduceau și Justiția până în anul 2020, Ionuț Matei, Florentina Dragomir & Co, au decis că este un abuz în serviciu, și mi-au dat 6 ani de închisoare cu executare!!!”, a mai scris Udrea.

Elena Udrea cere să fie declarată fără discernământ

Drept urmare, spune fostul ministru, văzând soluția din cazul lui Cămârzan, „vreau să cer și eu să fiu considerată nebună si fără discernământ, pentru că doar un nebun și-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar si viața, dacă ne gândim la ce i se întâmplă lui Rudel Obreja, victimă colaterală a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru țară!”

„Nimeni până atunci și nici de la Gala Bute încoace nu a mai reușit să organizeze ceva măcar asemănător în România, sau nici nu a mai încercat, văzând ce mi s-a întâmplat mie. Oamenii sănătoși la minte nu fac nimic, se bucură liniștiți de funcțiile lor și de privilegiile aferente, fără să realizeze ceva și pentru țară, dar sunt liberi și fericiți! În timp ce eu mă lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, în pușcărie”, a mai scris Elena Udrea pe Facebook, conform Infoactual.