Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: Când se va termina cu Sistemul din România mă voi întoarce în politică
Elena Udrea: Când se va termina cu Sistemul din România mă voi întoarce în politică

Elena Udrea: Când se va termina cu Sistemul din România mă voi întoarce în politică

Prezentă în emisiunea moderată de Tudor Barbu, B1TV, Elena Udrea a intrat în dialog cu românii plecaţi în străinătate. A fost încurajată, felicitată pentru modul cum se apără în faţa Sistemului, unii dându-i şi sfaturi pentru viitor.

"Cred în Elena Udrea, şi o cred nevinovată. Iar ca sfat: nu cedaţi şi revenitţi în politică, am apreciat ce aţi făcut ca ministru", a spus un român stabilit Detroit.

La rugămintea de a defini Sistemul, Elena Udrea a răspuns: "Sistemul este format din oamenii din servicii secrete, generali, ofiţeri, oameni din Parchete, judecători, procurori, implementaţi în partidele politice (…)  sunt peste tot, în comisii parlamentare în ministere…  şi pot exercita puterea în interesul personal. Capul a fost Coldea. Dar nu cred ca nu mai este".

"Este de admirat că de doi ani, oamenii au curaj să vorbească de acest Sistem, datorită lor este mai slăbit, şi când se va termina cu Sistemul din România mă voi întoarce în politică. Am spus din 2015 după ce am aflat despre ce mi se va întâmpla ca nu voi avea parte de o judecata dreaptă atâta timp cât Sistemul va fi puternic şi va conduce România".

Când a fost întrebată dacă regretă ceva, Udrea a răspuns: "Uneori am fost aroganta, credeam că le ştiu pe toate. Un alt regret îl am că  n-am reuşit să conving oamenii de atunci că exista Sistemul pe care l-am  descoperit din 2014", a mai spus fostul politician.