"Astăzi am trăit o premieră. Victor Ponta nu a mai tăiat panglici la proiectele mele, așa cum o face de obicei. Și aceasta pentru că primarul de Târgoviște, Gabi Boriga, m-a invitat să particip la semnarea unui proiect de execuție a unor lucrări de reabilitare a infrastructurii municipiului, finanţat prin fonduri europene în mandatul meu de ministru al Dezvoltării, în valoare totală de 75 de milioane de lei. Asta duce totalul investiţiilor derulate în Dâmboviţa în mandatul meu de ministru la 210 milioane de euro (!!!), din care 184 de milioane au venit prin fonduri europene. În timp ce de la preluarea guvernării de către USL, nici măcar un leu nu a mai fost trimis în județul Dâmbovița! Așa se face că din ce în ce mai mulți români încep să vadă incompetența guvernării USL și să regrete vremurile în care Prim Ministru era Emil Boc. Măcar în al doisprezecelea ceas!", a spus deputatul PDL Elena Udrea. 

Nu toată lumea a fost însă mulțumită de investițiile derulate de fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.
De pildă, deputatul Florin Popescu a relatat că, într-o vizită anterioară, premierul Ponta s-a arătat iritat de faptul că trebuie să semneze în cartea de onoare a orașului Târgoviște pentru că și Elena Udrea a semnat înainte în aceeași carte. Cu toate acestea, în luna decembrie, premierul Victor Ponta  a participat la inaugurarea spitalului din Târgoviște, renovat într-un proiect derulat cu bani europeni și demarat în 2011, în timpul mandatului de ministru al Elenei Udrea.

La semnarea contractului de azi, s-a mai aflat și primarul din Târgoviște, Gabriel Boriga, suspendat din partid, dar și deputatul Florin Popescu, propus spre excludere de BPN al PDL sau senatorul Ovidiu Isăilă.
Deputatul PDL a revenit în Târgoviște după ce, pe vremea când conducea MDRT a mai fost prezentă și la alte inaugurări de proiecte, finanțate din fonduri europene. În total, investițiile derulate în timpul mandatului său de ministru în Dâmbovița s-au ridicat la  210 milioane de euro și s-au creat aproape 1000 de locuri de muncă.

Te-ar putea interesa și: