Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea are un nou IUBIT: „Mă bucur că am un bărbat ca Valentin lângă mine”
Elena Udrea are un nou IUBIT: „Mă bucur că am un bărbat ca Valentin lângă mine”

Elena Udrea are un nou IUBIT: „Mă bucur că am un bărbat ca Valentin lângă mine”

După ce presa tabloidă a publicat astăzi o serie de imagini surprinse de paparazzi joi seară, la un restaurant din Parcul Herăstrău, în care Elena Udrea apare luând o cină romantică alături de un bărbat, pe nume Valentin, politicianul a recunoscut că este protagonista unei frumoase povești de dragoste.

“Au trecut doi ani de când am divorţat şi, va mărturisesc sincer, mă bucur că am un bărbat că Valentin lângă mine. Eu sunt o persoană care crede în dragoste. El este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioada a vieţii mele, într-un moment în care prieteni vechi au ales să se îndepărteze, să se dezică de mine. A fost la mine în vizită, la arest, şi m-a susţinut permanent. N-aş dori însă să transform această poveste frumoasă într-una publică, întrucât e parte din viaţă mea privată şi nu aş vrea să o expun tuturor!””, a recunoscut Elena Udrea, potrivit cancan.ro.

Reacția politicianului vine după ce CanCan a publicat mai multe fotografii în care apare alături de un bărbat, brunet și cu tenul măsliniu, în timp ce iau cina, într-un decor romantic și aproape de miezul nopții.  

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: