Evenimentul Zilei > Monden > Elena Băsescu, surprinsă în ipostaze neașteptate. A luat o pauză de la războiul pentru custodia fetiței
Elena Băsescu, surprinsă în ipostaze neașteptate. A luat o pauză de la războiul pentru custodia fetiței

Elena Băsescu, surprinsă în ipostaze neașteptate. A luat o pauză de la războiul pentru custodia fetiței

Elena Băsescu se luptă în instanță cu fostul ei iubit, Cătălin Tomată, pentru custodia Anastasiei.

Recent, ea a fost surprinsă în stațiunea Predeal, alături de cei trei copii, Anastasia, Sofia Anais și Traian, unde se pare că a reușit să uite, pentru câteva momente, de conflictul cu fostul ei partener de viață.

Acolo, ea i-a învățat pe Traian și pe Sofia să schieze, copiii din căsătoria cu Syda, iar pe cea mai mică, Anastasia, a plimbat-o cu sania, potrivit cancan.ro.

Elena Băsescu trece totuși prin momente grele. Tomată, fostul ei iubit, ar fi decis să contraatace acțiunea pe care EBA a intentat-o pentru stabilirea pensiei alimentare a fiicei lor, Anastasia, cu o acțiune din care speră să preia custodia micuței.

Această veste a înfuriat-o pe fiica fostului președinte, care a decis, din toamnă, să se descurce pe cont propriu cu creșterea celor trei copii, dar și să reintre treptat în politică, implicându-se în partea de tineret a PMP Sector 1.

Mesajele Elenei au fost cu mult subînțeles la sfârșit de an, știind că și fostul o urmărește. Ea a scris, înainte de Crăciun, pe conturile sale de pe rețelele sociale, cu ocazia onomasticii micuței: „O prăznuim azi pe Sfânta Mare Muceniţă Anastasia, protectoare a celor aflați în deznădejde. (…) La mulți ani şi micuței mele Anastasia!
Mi-ai adus atat de multă bucurie în viaţă… #untiltheendoftimeitsyouandI (n.r. noi două, împreună, până la sfârșitul timpului)”.