Evenimentul Zilei > Actualitate > Elena Băsescu a dezvăluit ADEVĂRATUL MOTIV pentru care s-a despărțit de Bogdan Ionescu
Elena Băsescu a dezvăluit ADEVĂRATUL MOTIV pentru care s-a despărțit de Bogdan Ionescu

Elena Băsescu a dezvăluit ADEVĂRATUL MOTIV pentru care s-a despărțit de Bogdan Ionescu

Elena Băsescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Bogdan Ionescu, cel cu care fiica președintelui are doi copii.

„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună”, a spus Elena, potrivit Cancan.

Fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu se află acum într-o relație cu Cătălin Tomata, un tânăr care este cu 12 ani mai mic decât ea și alături de care așteaptă cel de-al treilea copil.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat în anul 2016, după patru ani de căsnicie, timp în care au devenit părinții celor doi copii. 

Cei doi au divorțat de comun acord și au decis să aibă custodie comună asupra celor doi copii. Totodată, Elena nu ar fi cerut pensie alimentară pentru cei doi copii, dovada că cei doi au stabilit împreună condițiile divorțului.