Elena Udrea a declarat că va ajunge în turul doi cu Victor Ponta, pe care-l va învinge, deoarece ea a făcut multe lucruri pentru români, pe când guvernul actual a majorat taxele, a impus altele noi.

„Este nevoie de un preşedinte implicat, luptător, care să facă lucruri, care să pună oamenii să facă lucruri. Sunt un candidat mai bun decât Iohannis, am făcut mai multe decât Iohannis, decât toţi candidaţii. Am semnat 6.000 de proiecte prin care am adus peste 1 miliard de euro în ţară. Acum multe proiecte sunt blocate, absorbţia de fonduri europene făcută de Ponta e extrem de slabă. De aceea, e bine să ne uităm la ce a făcut fiecare, nu la ce spune fiecare. De aceea, eu voi ajunge preşedinte, acest guvern nu a făcut nimic pentru români, a pus taxe, a scumpit preţurile”, a spus Elena Udrea, la Romania TV.

Referitor la o posibilă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Udrea a subliniat că doar un premier iresponsabil ar recurge la in asemenea gest, când sunt atâtea probleme în ţară și când există un conflict la graniţa României.

 

Te-ar putea interesa și: