Evenimentul Zilei > International > BARONUL DROGURILOR va fi JUDECAT. Mărturii CUTREMURĂTOARE ale MARTORILOR. ATROCITĂȚILE depășesc orice IMAGINAȚIE
BARONUL DROGURILOR va fi JUDECAT. Mărturii CUTREMURĂTOARE ale MARTORILOR.  ATROCITĂȚILE depășesc orice IMAGINAȚIE

BARONUL DROGURILOR va fi JUDECAT. Mărturii CUTREMURĂTOARE ale MARTORILOR. ATROCITĂȚILE depășesc orice IMAGINAȚIE

El Chapo, temutul traficant mexican, este judecat în SUA. Conform estimărilor autorităților, a comis între câteva sute și o infinitate de crime, fiind foarte greu de stabilit exact câți oameni a omorât acesta.

Cu adevărat șocant este faptul că El Chapo a pledat nevinovat la toate capetele de acuzare, deși sunt zeci de martori ce au venit să depună mărturie împotriva să. O poveste terifiantă a apărut în presa din SUA, după declarațiile unui martor.

Acesta povestește cum El Chapo a îngropat de viu un angajat de-al sau. Acesta îl bănuia pe bărbat că l-a trădat și s-a aliat cu rivalii săi, însă omul nu a recunoscut nici în momentele în care era torturat.

Cu toate că El Chapo l-a lăsat legat de stâlp, afară, timp de 3 zile, nu a obținut o confesiune din partea acestuia. Ca pedeapsa, El Chapo l-a aruncat într-o groapă unde l-a ținut iarăși câteva zile, după care l-a dus într-un cimitir unde l-a împușcat și și-a pus subalternii să îl îngroape deși acesta era încă în viață și mai respira.

 

 

.